Testimonials

Opløftende vinskole, der fokusere på dig

Jeg har deltaget i Annelise Ladegourdie’s “Qvinde Kend din Vin”, Level 1 & 2 med stor fornøjelse. Det har først og fremmest været et vinstudie, hvor vi som deltagere har fået kendskab til vinenes karakter ud fra fremstilling, udvikling og smag mm. Ligeledes har det givet mig den læring, at jeg nu ofte vælger vine til middage – og først derefter tilrettelægger menuen, hvilket for mig er en helt ny og meget spændende indgangsvinkel til vinens verden.

Tina Blichfeldt

Gør ‘den uoverskuelige verden’ nem

Efter at have deltaget i Qvinde Kend din Vin, Level 1 og 2 har jeg fået en helt
anden tilgang til det at smage på en vin og dermed gøre det til en oplevelse. Annelise
har en unik evne til at aktivere alle sanserne ved vinsmagning, og det i sig selv gør,
at jeg let kan fremkalde hele oplevelsen igen flere måneder efter. Hun bruger et helt
særligt ordforråd, der i bund og grund bare er så enkelt og beskrivende, så jeg får
“let” ved at forstå, hvad vinsmagning egentlig handler om. Jeg kan på det varmeste
anbefale Annelises vinstudier

Karen Have Stampe

Fremragende på alle punkter!

Det har været en fornøjelse at deltage i vinstudiet Qvinde Kend din Vin hos
Annelise Ladegourdie. Med en god portion humor og en endnu større portion
topprofessionel viden, guider hun os gennem vinens verden med alle vores sanser
vidt åbne. Man må syntes om alt hos Annelise, og hér findes ingen fordomme – eller
hvad der er rigtigt og forkert – i den altid stemningsfyldte forsamling af kvinder.
Vinudvalget er nøje gennemtænkt og fantastisk flot sammensat til arrangementet, og
det er lige dér, Annelise Ladegourdie gør det lidt bedre end alle de andre.

Lene Frederiksen

Annelise er noget helt særligt

Min store skepsis mht. franske vine, er kommet helt til skamme efter at have været på
vinstudiet Qvinde Kend din Vin, Level 1 & 2. Men det var ikke så meget dét, at
vinen jo faktisk var ganske dejlig – men også dét, at Annelise har en meget
fængslende måde at fortælle om alt det, som vinen også handler om. Jeg har
således fået en masse værktøjer, som jeg har taget til mig og altid bruger, når jeg
smager vin, vælger vin og bruger vin sammen med mad. Annelise har en ganske
speciel passion for at fortælle om vinen, og det smitter helt og aldeles af på en
behagelig måde.

Anne Grandjean

En dejlige befriende aften

Det føltes som en befrielse at være sammen med andre kvinder i “Qvinde Kend din Vin” og finde ud af, at det drejer sig om at kende DIN egen vin – og at det var
OK! Og at det også var OK, at der var nogen, som ikke havde samme smag som
mig. Og så fik jeg en masse at vide om det rent faktuelle. Det var både sjovt og
interessant at høre Annelise fortælle om jordbund, gamle vinstokke og kemi osv. Dvs
en masse fakta om baggrunden – og hvorfor vinen smager, som den gør.
For mig skabte det en grundlæggende interesse. Jeg fik lyst til at fortsætte med at
fordybe mig i, hvad jeg kan lide og ikke lide. Og også teste de forskellige vine med
mad. Den store inspiration og højdepunkt blev Level 2, hvor jeg sammen med andre
kvinder skabte en dejlig 3-retters menu under kyndig instruks – og derefter i
samarbejde afprøvende menuen med forskellige vine. Hvordan smagte nu fx denne
dejlige svampeforret sammen med en rød bourgogne eller med andre druer? Vi
smagte meget den aften og havde megen snak om, hvordan den enkelte oplevede
de forskellige kombinationer – og masser af latter! Igen kombineret med det faktuelle,
fordi Annelise gav os stor viden om de forskellige vine. Igen en dejlig aften. Tak for
den!

Pia Bak-Frederiksen

Annelise gør det ikke sværere end det er

Jeg havde ikke den store viden om vin, men havde et ønske om at kunne tale lidt
mere med, når snakken faldt på vin. Jeg har med Ladegourdie Vinimports ’Qvinde Kend din Vin’ fået en større indsigt og ved pr. definition, hvad jeg skal se på, når
jeg skal vurdere en vin. Da jeg interesserer mig meget for gastronomi, var modul 2
– hvor maden også blev en del af programmet – en interessant vinkel at sætte på.
Annelise er engageret og oser af interesse for vin. Det betyder også, at man selv
bliver revet med og bliver begejstret. Jeg vil absolut anbefale andre at tage med på
studiet. Der er ikke tale om vinsnobberi, men en ganske enkel tilgang til tingene, der
forøger ens viden om vin.

Birgitte Hansen